Embarrassing Sleuthing - Make Every Milenko14 Count.

Dags att göra om

Det är kul att emellanåt göra om och att ibland göra lite drastiska saker för att verkligen få en förändring. Ja man vill ju gärna att det ska vara fint och så hemma, att få göra fint och bo in oss är ju något som vi tycker är jätte mysigt och något som vi vill göra.
Men ibland så blir vi lite trötta på det vi har och ibland så måste vi få göra om och få en ny stil hemma. Ja det finns så mycket som man kan tänkas hitta på och det är ju det som är halva charmen att få göra om och fixa och välja vilken stil man sk ha. Vilka färgval som man vill ha och så vidare, ja det finns en hel del som vi kan göra för att få det fint hemma.

Många olika alternativ

Ja det finns verkligen många fina alternativ som man kan välja på och det är ju super kul att det finns så mycket som man kan välja på och man vill ju gärna göra det.
Jag tycker det är kul att kolla på hur andra har gjort och få lite idéer och tips på hur man själv kan göra för att få lite förändring hemma.
Ja en mix tycker jag oftast är det finaste, man vill blanda och mixa olika material och färger och göra det så fint som man kan. Det är härligt det och gör att det känns snyggt och fint hemma. 
Man vill samtidigt inte att det ska kännas allt för fixat så att man inte känner sig bekväm med att sätta sig och vara hemma. Utan man vill få en skön känsla som ger en en känsla av att slappna av och ta det lugnt och få krafterna tillbaka. Det finns fin inredning på nätet där man får idéer ifrån.